avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De ce nu e anulat permisul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De ce nu e anulat permisul

Buna ziua. In data de 29.02.2016 am fost condamnat la 1 an si 2 luni cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului. In data de 15.03.2016 sentinta a ramas definitiva prin neapelare. Azi am intrebat la politia rutiera daca-mi este anulat permisu si mi-au spus ca nu...dosarul este in cercetare. Mi-au spus ca ei nu au nici o sentinta si ca eu ar fi trebuit sa le-o duc. Intrebarea mea este...pot sa sustin examen dupa 1 an de la sentinta definitiva deci 15.03 2017 sau ma afecteaza faptul ca nu e anulat permisul? Ce sa fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:12, 22 Decembrie 2016
Trebuie sa duceti hotararea definitiva pentru a fi anulat permisul. Altfel nu veti fi primit sa sustineti examenul.
Buna ziua. Hotararea definitiva ce o am e minuta sedintei pe care judecatorul a scris si semnat ...ramas def prin neapelare la data de 15.03.2016....sau ar trebui sa fie altceva?
Eu trebuie sa duc hotararea la politie? Cand pot da examen in acest caz?
Da. Dupa un an de la data ramanerii definitive a hot jud.
Chiar daca permisul se anuleaza cu 1 luna inainte? Multumesc

Alte discuții în legătură

Obtinere hotarare definitiva cses cses Buna ziua. In data de 29.02.2016 am fost condamnat cu suspendare pt conducere sub influenta alcoolului. In minuta sedintei ce mi.a fost comunicata acasa se ... (vezi toată discuția)
Aplicare legislatie mihai_dan_1970 mihai_dan_1970 Buna ziua. In data de 29.02.2016 am fost condamnat cu suspendare sub supraveghere 1,2 ani pentru conducere sub influenta alcoolului. Avand in vedere legislatia ... (vezi toată discuția)
Problema redobandire permis alex2150 alex2150 buna ziua, am fost azi sa dau de permis dupa 1an de la ramanerea difenitiva a sentinetei judecatoresti, de la ghiseu unde se fac programarile imi zice ca ... (vezi toată discuția)