avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii militare

Buna ziua !
Mama mea are pensie militara de urmas din luna aprilie 2013.
Conform legii nr 223/2015 ar trebui restituiti banii din perioada 2011-2013.
A depus cerere si i s-a raspuns ca nu se incadreaza conform art. 121 din Legea nr. 223/2015. Am citit legea si nu inteleg de ce nu se incadreaza. Adica daca s-a dat o lege si titularul dreptului la pensie a decedat, mostenitorul cu pensia de urmas nu are dreptul sa primeasca ce i se cuvenea titularului?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Restituire pensie art. 221 din legea pensiilor militare- contestatie mereswine mereswine Buna ziua ! Intrebarea mea este cu privire la art. 121 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare. Articolul se refera la restituirea diferenţelor ... (vezi toată discuția)
Recuperare cass de catre mostenitori sch sch Va rog sa imi spuneti daca mostenitorii avem drept sa revendicam de la Casa de Pensii, sumele cu titlu de CASS retinute in plus defunctei noastre mame, cu atat ... (vezi toată discuția)
Normele de aplicare a legii 223/2015 art. 121 cu privire la pensiile militare mariastoian mariastoian Buna ziua, as dori sa ma lamuriti intr-o problema. Sunt vaduva cu pensie de urmas dupa col. r. Stoian Nicolae care a decedat la 15/09/2015. In perioada 2011 - ... (vezi toată discuția)