avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Agent de asigurari - taxe si impozite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Agent de asigurari - taxe si impozite

Sunt inregistrat la ANAF conf decl 070 ca P.F. (nume prenume-agent asigurari) obiectul activitatii fiind agent asigurari, am contract de agent cu o societate de asigurari si sunt platit conform comisionului calculat.

Va rog mult sa-mi spuneti ce taxe si impozite mai trebuie sa platesc catre stat in afara de:

-cota unica de impozitare 16%
-sanatatea 5,5%
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Jeremy , utilizator 21:10, 12 Ianuarie 2017
Veti plati impozitul pe venit si contributiile la sanatate si pensie.
Va multumesc mult
La sanatate ce procent si pensie ce procent?
Cass 5,5% si CAS 10,5%.
Referitor la achitarea contributiilor CASS si CAS, pentru un PFA asigurari, se mai achita conform noilor ordine sau promisiuni ale noului guvern? Sunt pe lista taxelor care se reduc?
Daca ar fi raspunsul "DA", de cand intra legea in viguoare?
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere cass elena raduta elena raduta Buna seara,pentru o persoana care este colaborator ,agent asigurari ,dar fiind ca statut pensionar de boala cu drept de munca ,din comisionul dat de firma i se ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa aura otelea aura otelea ce contributii trebuie sa platesc de la 1.07.2010 daca sunt PFA ce decalratii, cand si unde se depun multumesc (vezi toată discuția)
Contributie pensie pe contract de agent crysst crysst Buna seara ! In prezent colaborez cu o companie de asigurari viata in baza unui contract de agent forma de organiz fiind PFI . Lunar mi se retin si vireaza ... (vezi toată discuția)