avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt bateria masina Dacia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt bateria masina Dacia

Este a doua oara cand mi se fura bateria la masina parcata in fata blocului.Nu am solutii prin care sa imi recuperez bateria, trebuie sa o adapostesc undeva, e singura solutie.
Cel mai recent răspuns: Sari lupu , utilizator 07:51, 28 Decembrie 2016
Formulați plângere penală și montați camere video pentru supraveghere.
Montati o alarma pe masina.
Bateria in casa peste noapte,nu necesita investitie decat o cheie de 10
Multumesc pentru raspunsuri.Am cumparat deja bateria, este acasa in apartament, cheia de 10 urmeaza sa o achizitionez, am fost instruita de mecanicul meu cum sa fixez bornele, plusul si minusul dupa culori si trebuie sa imi creez forta fizica sa pot cara cele 10 kg pe trei etaje, de fiecare data cand voi utiliza masina, dar numai pe timp de zi,caci noaptea este mai greu, inca nu mi-am cumparat si o lanterna care sa o fixez la frunte, caci mainile imi vor fi ocupate.Va fi greu si cu praful de pe masina, caci imi voi murdari hainele, dar imi voi imbraca inainte haine de lucru si apoi hainele de deplasare si apoi operatiunea inversa.Ca in filmele de comedie a lui Mister Bean, cand isi demonta volanul, sa nu i se fure masinuta.
De ce nu lasi bateria in masina sub bancheta ?

Alte discuții în legătură

Intenționez să cumpăr o lanternă tip bâtă de baseball. am voie să o țin în mașină? RaduSA RaduSA Este legal sa achizitionez de pe em*g (nu stiu daca am voie sa scriu tot numele) o lanterna tip bata de baseball pe care sa o tin in masina ? Per ansamblu ... (vezi toată discuția)
Probleme despagupirea pierderii unei chei auto mihaibobei mihaibobei am pierdut una din cheile autoturismului, beneficiez de o asigurare de tip CASCO , am depus toate cele necesare inceperii dosarului , dupa doua zile am primit ... (vezi toată discuția)
Atentie soferi neasigurati casco !! nucu$ nucu$ Astazi, 10.02.2011, am avut ceva de rezolvat in zona P-ta Cosbuc- Bdul Libertatii ( Bucuresti). Am parcat masina in fata sediului RCS-RDS , am rezolvat ce ... (vezi toată discuția)