avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis Md si Ro
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis Md si Ro

Sint cetatean moldovean cu cet. RO, detin permis Md(nu e transcris), insa in state ca Germania, nu se poate de muncit cu cel transcris din moldovenesc in romanesc, acum vreau sa-mi fac permis Ro(sa ma incriu la scoala auto). Am dreptul sa-l detin/declar pe cel moldovenesc stiind ca Rep. Moldova nu e in UE, si totodata in regulament spune ca nu e voie sa detii 2 permise nationale concomitent? care e procedura si ce trebuie sa fac ca sa nu am probleme? merci anticipat
Cel mai recent răspuns: sergiu-e , utilizator 17:15, 21 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un cetățean moldovean să facă, la poliție, o cerere de renunțare la permisul de conducere moldovenesc și să obțină un permis românesc? vicutza45 vicutza45 Bună ziua.. In cazul in care o persoana detine deja un permis de conducere moldovenesc,care nu este valabil mai mult de 6 luni pe teritoriul Germaniei(nici ... (vezi toată discuția)
Permis preschimbat din rep. md in ro, nu este recunoscut in germania dumitrumd dumitrumd Buna ziua, Am o problema legata de preschimbarea permisul de conducere in unul german si as avea nevoie de un sfat legat de asta. In [b]2000[/b] am ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate - domiciliul cetateanului moldovean eugenyus86 eugenyus86 am redobandit cetatenia romana anul acesta,,,sunt din rep.Moldova si am domiciliul acolo,,am venit la Bucuresti sami fac Buletin de identitate,,si ca sal pot ... (vezi toată discuția)