avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executare silita amenda acordata in 2012
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executare silita amenda acordata in 2012

Bun gasit! Sotul meu a primit recent o somatie de la ANAF emisa in baza art 145 din OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, prin care i se comunica faptul ca este executat silit pentru neplata unei amenzi din anul 2012. Precizez ca nu i-a fost transmis un proces verbal cu privire la emiterea acestei sanctiuni. Va rog sa ma ajutati cu o consiliere in acest sens si eventual cu un model de contestatie a masurilor de executare silita.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:27, 22 Decembrie 2016
termenul de prescripție e de 5 ani. Executarea este legală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie a unei amenzi de circulatie boboc_valy boboc_valy Pentru 3 amenzi de circulatie din 2006, am primit in ianuarie 2012 instiintare de plata, conform OUG 92/2003, art.9(2)d, republicata in 2007; stiam ca ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului de a cere executarea silita a amenzilor pork pork M-am angajat recent executor fiscal,la serviciul de executare silita a amenzilor.Trebuie sa preiau de la cel dinaintea mea toate procesele verbale si actele de ... (vezi toată discuția)