avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... premiul de nastere in italia!!!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

premiul de nastere in italia!!!

am o curiozitate...sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in italia,am toate documentele lor-codice fiscal,carta di identita si tesera sanitaria.adica sunt in regula.stie cineva daca italia da acel premiu de nastere pe care romania il da la mamici dupa ce nasc?va multumesc si astept raspunsurile voastre!:">
Cel mai recent răspuns: carda , utilizator 15:52, 8 Octombrie 2009
Pentru asta ar trebui sa va adresati unui forum similar din Italia...legislatia straina e mai putin cunoscuta de juristii romani...
Aceste premii vin date sporadic de catre Regiuni.Intrebati la "Regione" din zona in care locuiti si va vor spune daca se dau acei bani in anul respectiv.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislația muncii în italia. mă pot reangaja cu forme legale dacă nu mai locuiesc la adresa din buletinul italian? Cornell M Cornell M Am locuit in Italia unde am obtinut rezidenta si apoi mi-am facut si buletin Italian pe acea adresa care este valabil pana in anul 2021,momentan sunt definitv ... (vezi toată discuția)
Intrebare - drepturi copil nascut in belgia marcel_serv87 marcel_serv87 Buna ziua,sunt Roman detasat la munca in Belgia,si de curand sotia mea a ramas insarcinata. Am vrea sa stim daca coplilul nostru se naste in Belgia,va primi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)