avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cum ma pot inregistra ca somer
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum ma pot inregistra ca somer

buna ziua, cum pot sa devin somer inregistrat? precizez ca ultimul loc de munca l-am avut acum 2 ani, de unde am plecat prin cerere de incetare a cm, si niciodata nu am luat indemnizatie de somaj pina acum, multumesc pt. raspuns anticipat
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2016
cornel44, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 22 Decembrie 2016
Ce documente sunt necesare pentru înregistrarea unei persoane aflate în căutarea unui loc de muncă?
[ link extern ]

Inregistrarea persoanelor in cautarea unui loc de munca
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj clopotzel clopotzel Buna ziua Am avut un angajat care a plecat de la noi in luna mai 2011 cu art. 55 (b). Zilele astea m/a sunat si m/a intrebat daca are posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Cardul european profesional alina_25 alina_25 Are cineva informatii despre acest card? Am auzit si un lucru care mi se pare cel putin ciudat adica se vor inscriptiona pe acesta informatiile medicale ... (vezi toată discuția)