avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru

Am castigat un proces de actiune in constatare a intervenirii termenului de prescriptie a dreptului de a mai cere plata sultelor datorate, dar nu s-a redactat desi s-au scirs 30 de zile de la pronuntare. Daca initializez procedura de efectuare a cartii funciare, deoarece nu are asa ceva, casa fiind ridicata de bunici in 1926, se vor mentiona si sultele ? Trebuie sa astept hotararea judecatoreasca si apoi ca ea sa devina devinitiva ?

Alte discuții în legătură

Conditiile de prescriere a sultei si stergera ei din cartea funciara eugen43 eugen43 Buna ziua Va rog sa ma informati care sunt conditiile de prescriere a unei sulte si ce trebuie fact pentru stergerea acesteia din cartea funciara tinand cont ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta ania popescu ania popescu Buna ziua, Am intabulat un imobil care este grevat de o sulta a carei drept la actiune e prescris de 20 de ani. Pot contesta in 15 zile la Oficiul de ... (vezi toată discuția)
Calcul gresit petrulili petrulili Am introdus actiune de constatare a intervenirii termenului de prescriptie a dreptului de a mai cere executare silita mai devreme cu 15 zile, adica hotararea ... (vezi toată discuția)