avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tichet rabla transmisibil
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tichet rabla transmisibil

Buna,

As vrea sa predau o Dacie veche la Remat. Nu intentionez sa achizitionez masina noua. Tichetul rabla obtinut pot sa cedez la cineva ?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:21, 23 Decembrie 2016
Programul Rabla 2016 s-a finalizat. Pt. anul 2017 nu se stie daca va mai exista programul rabla si care vor fi conditiile. Asa ca pana nu se publica ghidul programului nu va poate raspunde nimeni la intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Rabla 2013 anelecavon anelecavon Bună ziua, Vă rog frumos să-mi răspudeţi la două întrebări: 1. Dacă tichetul pentru programul rabla 2013 este transmisibil ?, 2. Dacă ... (vezi toată discuția)
Rabla - cum predau masina la remat? Dani1 Dani1 am o masina veche cum pot lua legatura sa o dau la rabla.va rog (vezi toată discuția)