avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal, primire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal, primire

Buna ziua,

am avut un accident rutier cu victima, impact frontal, nu din vina mea.
Dupa o saptamana de la producerea evenimentului, detin doar un aviz de reparatii, di numic alt ceva.
Ambii soferi au dat declaratii, doar persoana vatamata inca nu, din cauze medicale produse in accident.
masina e in principiu dauna totala.
care este procedura corecta, cand pot primi procesul verbal?

Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:51, 24 Decembrie 2016
Nu veti primi proces verbal. A fost deschis dosar penal. Trebuie deschis dosar de dauna la asiguratorul soferului vinovat de producerea accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident din cauza unui pieton care a traversat pe culoarea rosie stefan.golici stefan.golici Buna ziua, Un membru al familiei a fost implicat intr-un accident auto si as dori sa stiu cum pot repara masina pe banii pietonului sau daca exista o alta ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizarii victimelor din accident rutier sandyy sandyy Am avut un accident rutier in decembrie 2008 soldat cu o victima, am reparat masinile implicate pe asigurarea mea RCA si CASCO, fiind considerata vinovata, am ... (vezi toată discuția)
Accident parcare, vinovatul parasind locul accidentului, cine suporta reparatiile zenmi zenmi Buna ziua! In situatia in care s a produs un accident una dintre masini lovind o masina in parcare,iar soferul vinovat pleaca de la locul accidentului lasand ... (vezi toată discuția)