avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Incasare factura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Incasare factura

Buna seara am si eu o intrebare se poate incasa o factura fiscala de prestari servicii
de la o intreprindere individuala pe un cont bancar de persoana fizica avand in vedere ca titularul contului bancar e aceelasi cu titularul(administratorul ) intreprinderii individuale ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 23:25, 24 Decembrie 2016
Buna seara,
Nu se poate incasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala IONELA TUDOR IONELA TUDOR Doresc sa infiintez intreprindere individuala de prestari servicii in domeniul sanitar ( verificare tensiune arteriala, verificare glicemie, injectii la ... (vezi toată discuția)