avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Datorii la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Datorii la fisc

Bună ziua...
Va rog sa mă ajutați cu o recomandare la problema mea:pe scurt începând cu 2004 s au acumulat pana la decembrie 215 cu penalități și dobânzi o suma destul de mare de plata rezultata din impozitul pe profit al unui pfa deținut de mine.
În ianuarie 20 16 auzind de OUG44 am intenționat sa termin odată cu povestea ăsta urâtă și am achitat la indemnul reprezentantului anaf din jurisdicția mea debitul și am depus cererea de anulare said conform oug44.....
trebuie menționat ca am depus și cererea de schimbare de domiciliu fiscal din toamna 2015 și în ianuarie dosarul încă nu sosise.
Am așteptat pana în momentul de față dosarul și abia a sosit cu o săptămână în urmă și mergând la agenția anaf de care aparțin aceștia mi au spus ca nu am nici o șansă să mai beneficiez de OUG44.
Spuneți mi va rog dacă mai am vreun drept sa mi fie recalculate datoriile și anularea dobânzilor în urma cererii depuse în termen
Mulțumesc
Sărbători fericite tuturor

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala 2019 catalinmateescu catalinmateescu Buna ziua. Am o nelamurire. Am avut un PFA pe care l am suspendar in ianuarie 2015 pe care am acumulat datorii la stat plus penalizarile aferente. ANAF ul a ... (vezi toată discuția)
Renuntare la un proces de contestare la executie mioara54 mioara54 Buna ziua,am rugamintea de a ma sfatui intr-o problema. Am deschis in instanta un dosar de contestare la executare impotriva ANAF-ului .Este vorba de o amenda ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie la recalculare pensii yo6mt yo6mt Buna ziua Am depus in septembrie 2007 o cerere de recalculare a pensiei in baza legii nr.90/2007 la Centrul militar judetean, care dupa verificare a fost ... (vezi toată discuția)