avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la un proces de contestare la executie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la un proces de contestare la executie

Buna ziua,am rugamintea de a ma sfatui intr-o problema. Am deschis in instanta un dosar de contestare la executare impotriva ANAF-ului .Este vorba de o amenda de 250 lei ,in urma discutiei ce cei de la ANAF ,dosarul de executie s-a anulat ,deoarece rocesul verbal de sactiune de neplata a rovinietei a fost anulat de judecatorie in 2012.Primul termen la contestatia la executare a fost luna asta pe 18,nu m-am prezentat deoarece fiind o persoana cu handicap locomotor am cerut judecarea in lipsa.Mentionez ca nu am primit nimic de la judecatorie in legatura cu taxa de timbru.As dori sa renunt la acest proces. Cum sa procedez?Pot sa trimit o cerere scrisa prin posta de renuntare,tinind cont ca nu ma pot deplasa,de altfel si actiunea de contestatie am trimis-o tot prin posta,sau daca nu platesc taxa de timbru procesul se anuleaza de la sine .Va multumes anticipat ptr raspuns si va doresc sarbatori fericite.
Cel mai recent răspuns: mioara54 , utilizator 04:58, 20 Decembrie 2015
Daca nu platiti taxa de timbru procesul se anuleaza de la sine.
Puteti trimite si cererea daca vreti.
multumesc ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxei de timbru mioara54 mioara54 Buna seara,va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema.Eu am un proces ptr o amenda de neplata rovinietei in 2012.La acel moment numai eram ... (vezi toată discuția)
Executare silita mioara54 mioara54 Buna ziua,sint o persoana cu handicap si pensionara si am un mare necaz,va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturile d-voastra .In noiembrie 2011 ,am vindut o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare si suspendarea executarii cristy51 cristy51 Buna ziua,am o problema si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Am primit de la ANAF o somatie de plata+un dosar de executie pe o amenda(de ... (vezi toată discuția)