avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... talharie calificata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

talharie calificata

am si eu o intrebare care ma macina foarte tare intr-o dimineata sotul meu pleca la munca si pe drum tatal sau a vorbit la telefon cu cumnatul meu caruia ia spus ce are de gand sa faca sotul meu nu a stiut nimica cumnatul meu venea din germania si socrul meu ia tinut calea si iau luat 3 tel ultimul model de ayfon si la taiat cu un briceag in picior fara ca sotul meu sa se apropie de victima si asta nu inteleg dece lau arestat si pe el va rog sa imi dati un raspuns daca este vreo sansa sa il scoata pe domiciliu sau cu suspendare va multumesc

si inca ceva cumnatul meu venea din germania cu un micrubuz de 6 persoane victima vin calatorea cu el soferul dupa microbuz stia planul ce are sa faca si pe drum intr-o parcare a oprit masina se se dea femeile jos la toaleta acum tatal sau il astepta acolo in parcare sa apropiat de victima si sa facut ca cere o cheie mecanica ca are problema la masina acum soferul sa prefacut ca cauta in spatele masina si el a intrat in masina amenintat victima cu un briceg a pus victima la pamant cu o lovitura in piciorul drep acum sotul meu sa dus sa il ia de acolo sa nu il mai bata find pe el il mintisa tatal sau vitreg ca se intalneste cu fratele sotului meu sa ia un pachet acum find in arest preventiv toti trei cumnatul meu a cazut instigator la talharie calificata acum find victima si a retras plangerea este vreo sansa pentru sotul meu
Ultima modificare: Luni, 26 Decembrie 2016
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Expertizele medicale melinaR melinaR buna am si eu citeva intrebarii legate de expertizele medicale in procesele penale ,din cite am inteles eu pe baza cercificatelor medico-legale se stabilesc ... (vezi toată discuția)
Accident in germania Ovacs Ovacs Buna ziua am și i-o o întrebare. Azima trezit cu poliția la usa ( pol din Germania ) Find stabilit in Germania . Maiau adus la cunoștința ca nevasta a ... (vezi toată discuția)