avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt sau delapidare, cum trebuie procedat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt sau delapidare, cum trebuie procedat

Buna ziua, in urma cu 3 zile, lucram in tura de noapte, la o sala de aparate slot. Dupa plecarea clientilor am facut greseala de a mi incerca norocul cu bani din caserie. Am ajuns la un minus de 6300 lei. Nu am posibilitatea de a inapoia toata suma in foarte scurt timp, imi puteti spune ce poate urma pentru mine? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian Catalin Arhire , Evaluator 22:13, 28 Decembrie 2016
Ati instiintat angajatorul despre ghinionul pe care l-ati avut?
Daca angajatorul este intelegator si nu va da pe mana politiei faceti un angajament de plata si un credit la o banca pentru acoperirea prejudiciului.
Pare delapidare, vedeti poate gasiti intelegere la angajator.
Daca pozitia dvs este cea de Operator " slots machine " atunci va incadrati la furt calificat la care se va adauga si incalcarea ROI-ului prin faptul ca ati introdus bani la aparatele de joc pe care le aveti in sala . In schimb daca sunteti casier , atunci e vorba de delapidare si incalcarea ROI-ului . Luati legatura cu managerul/proprietarul salii de joc si incercati sa va intelegi asupra modului de returnare a banilor , altfel o sa " beneficiati " de un dosar penal !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt la jocurile de noroc MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Sunt un impatimit al jocurilor de noroc si as vrea sa ma lamuriti cu un lucru. Ma joc la o singura sala, este o sala unde vin ... (vezi toată discuția)