avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost angajat al unei săli de jocuri unde am jucat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost angajat al unei săli de jocuri unde am jucat o sumă măricică de bani din casierie. Patronul a zis că o să ne înțelegem între noi dar acum îmi cere banii. Sala s-a închis între timp, mai poate depune plângere penală?

Buna ziua, pana in urma cu 10 luni am fost angajat al unei săli de jocuri de noroc,unde am jucat o sumă maricica de bani din casierie. Patronul ă zis ca o vom rezolva noi. După o perioadă de 2 luni această sala s-a inchis. Nu am achitat datoria către patron. Iar acum imi spune sa fac cumva sa ii dau banii inapoi.
Întrebarea mea este, : poate depune plângere penală??, ținând cont că au trecut 10 luni decand am comis fapta mai sus mentionate..
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 12:51, 6 Aprilie 2019
Ar fi bine sa rezolvati amiabil ca sa nu aveti condamnare si cazier.
Dacă are probe nici avocatul nu va poate ajuta sa scăpați de condamnare.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-ar putea sa vi se para ciudat ce intreb, dar paguba patronului care e? Ca ati jucat bani din casierie care au intrat la loc in casierie? Ca puteati castiga banii jucand cu banii lui? Ca v-ati amuzat jucand jocuri de noroc pe bani? A trebuit sa plateasca TVA in plus ca ati jucat acei bani? Sau alte taxe? Ca l-a batut la cap contabilul?

Iar daca nu e vorba de bani cash, ci de fise de joc, care mai e paguba? Ca s-ar putea sa-i nu-i fi produs nicio paguba, sau ca paguba sa fie foarte mica in raport cu suma luata din casierie.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2019
tgeorgescu, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
domnule tgeorgescu, pe logica dumneavoastra, daca eu lucrez la un magazin, si iau din casa, sa zicem, 1000 lei, si imi cumpar un televizor din acelasi magazin, inseamna ca nu am facut nicio paguba, nu? Doar banii s-au intors inapoi in casa....
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu conditia ca televizorul sa ramana in continuare in magazin, adica sa nu-l luati acasa.

Alte discuții în legătură

Fisa post ancaman08 ancaman08 Buna ziua.Am si eu o intrebare :unde as putea gasi fisa post pt. supraveghetor jocuri de noroc?#-oam mare nevoie asa ca va rog sa ma ajutati:help:va multumesc. (vezi toată discuția)
Se poate cladi un proces solid pe urmatoarele considerente...? daniel_gl_84 daniel_gl_84 buna ziua, probabil subiectul pe care-l propun e putin deplasat insa in agonia mea mi-a venit aceasta idee pe care eu o consider oarecum solida...dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Licenta sala jocuri playstation 4 claudiujc claudiujc buna ziua. am o problema cu care ma confrunt de vreo 3 saptamani. doresc sa deschid o sala de gaming cu console playstation si nu stiu cum as putea obtine ... (vezi toată discuția)