avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum aplic legea intr-o asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum aplic legea intr-o asociatie de locatari

Desi suntem in 2016 spre 2017 am avut ocazia sa dau peste o asociatie care inca se numeste asociatie de locatari. problema este ca nu am nicun document in afara de CIF cu privire la constituirea ei, nu stiu cati din proprietarii initiali mai sunt etc.
Cum procedez, se supun legii actuale, le calculez penaliati, etc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:55, 28 Decembrie 2016
1-Ce calitate detineti in cadrul respectivei asociatii ?
2-
Cum procedez, se supun legii actuale, le calculez penaliati, etc.

Procedura infiintarii asociatiilor de proprietari este explicit prezentata in dispozitiile in domeniu=L nr 230/2007_HG nr 1588/2007
Pentru ce doriti sa calculati penalitati ?
In ce calitate intrebati? De dat peste asociatie banuim ca nu ati dat pe strada, probabil v-au angajat ca administrator!
Nu exista presedinte, alte persoane care au fost implicate in conducerea asociatiei de locatari cu care sa discutati, documente?
Cum a functionat asociatia fara documente, liste de plata, contracte, etc.?
Am contract de prestare serviciu de administrare si asociatia are si o particularitate cu care ma confrunt. Pana in noiembrie 2016 toate calcule s-au facut in baza legislatiei vechi
Exista si presedinte si comitet dar din punctul de vedere al organizarii parca sunt rupti total de realitate. Au ramas ancorati in mentalitatile de dinainte de 1990.
Tot ce s-a realizat pana in nov 2016 nu a avut nici o legatura ci aplicarea Legii 230
De unde stiti ca "toate calculele s-au facut in baza legislatii vechi" din moment ce chiar dvoastra afirmati mai sus ca
nu am nicun document in afara de CIF cu privire la constituirea ei, nu stiu cati din proprietarii initiali mai sunt etc.
?

Puteti fi mai concreta, ce calcule s-au facut in baza legislatiei vechi?

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorii intretinere asociatie de locatari, nu proprietari Ramo Ramona Ramo Ramona Soacra mea locuieste intr-un imobil cu 6 apartamente unde nu exista asociatie de proprietari, ci doar de locatari, in ciuda faptului ca toti locatarii sunt si ... (vezi toată discuția)
Demitere administrator camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! As dori ,daca puteti sa ma ajutati,sa aflu care sunt pasii de urmat pentru demiterea unui administrator de la o asociatie de proprietari.Exista ... (vezi toată discuția)
In ce baza pot da in judecata un locatar al unui imobil pentru instalarea unei centrale de apartament fara acordul celorlalti locatari? iuliana26 iuliana26 Sunt administratorul unei asociatii de proprietari si doresc sa dau in judecata un locatar al acestui imobil pentru instalarea unei centrale de apartament in ... (vezi toată discuția)