avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... primaria nu a raspuns la cerere in 30 de zile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

primaria nu a raspuns la cerere in 30 de zile

Buna ziua,am facut o cerere la primarie sa mi se dea raspuns cum pe un drum facutut mine pe terenul meu primaria si la insusit si a si turnat asfalt pe o bucata de teren fara a ne anunta sau despagubi si nu am primit raspuns deloc chiar daca au trecut 30 de zile ,ce ar trebui sa fac.Multumesc
Cel mai recent răspuns: monicah , utilizator 14:17, 28 Decembrie 2016
Mai așteptați 15 zile, iar după 45 de zile de la înregistrarea petiției o puteți chema în judecată la secția civilă, prin care să solicitați obligarea primăriei să vă dea răspunsul scris, prin «obligația de a face».
Dacă nu vă descurcați singur, va fi necesar să apelați la un avocat, măcar pentru redactarea cererii de chemare în judecată.
`
Pentru instituții există obligația legală de a răspunde în scris.
Baza legală este dată de O.G. 27/2002 Art. 2 și 6 precum și de Legea 233/2002.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2016
Dapix, utilizator
Multumesc Frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

raspunsul autoritatii la o plingere ionelbonda ionelbonda Vreau sa stiu daca Politia este obligata sa precizeze, in raspunsul dat la o reclamatie, articolul si legea in virtutea carora a luat, sau nu a luat, ... (vezi toată discuția)
Toaletare arbori care obtureazã pãtunderea luminii naturale în apartament HagianuSorin HagianuSorin Bună ziua, locuiesc la bloc și am probleme cu coroana unui arbore care îmi obturează pătrunderea luminii naturale în apartament. Am făcut ... (vezi toată discuția)
In cat timp pot primi raspuns? Tarzan2012 Tarzan2012 Care este termenul de zile la un raspuns de catre o institutie? Orice om depune o cerere la o institutie: AJOFM,primarie,judecatorie,politie,etc si i se ... (vezi toată discuția)