avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare anexa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare anexa

Sint mostenitoare a unui imobil care are o anexa.deocamdata nu am facut mostenirea, vreau sa demolez anexa deoarece e intr-o stare degradata si pe acelari loc voi construi alta anexa.va rog daca se poate sa-mi comunicati pasii care trebuiesc urmati.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:16, 28 Decembrie 2016
Initial dezbateti succesiunea
Dupa eliberarea certificatului de mostenitoir,veti detine calitatea sa solicitati autorizatie de demolare,autorizatie de constructie si certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie vioma17 vioma17 Buna seara, va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: Mama este proprietara unui teren, pe care ne-am hotarat sa construim o casa (mama, eu si sotul meu). Se ... (vezi toată discuția)
Cumpar teren cu casa veche erikamaria erikamaria Doresc sa cumpar un teren cu o casa veche pe el 1937 . Este o mostenire care a fost dezbatuta si proprietarul a castigat mostenirea dar trebuie sa dea o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru demolare pluto pluto Am o constructie anexa a gospodariei realizata in 1965 si care este intr-un stadiu avansat de degradare . Este inregistrata si platesc impozit pentru ea . ... (vezi toată discuția)