avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie pentru demolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie pentru demolare

Am o constructie anexa a gospodariei realizata in 1965 si care este intr-un stadiu avansat de degradare . Este inregistrata si platesc impozit pentru ea . Care este procedura prin care pot sa o demolez ? Care sint actele necesare pentru acest lucru ? Este nevoie de un act cadastral de la OCOT sau intocmit de un topografist ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Irina Carina , Alte profesii 15:14, 13 Iunie 2009
In principal aveti nevoie de urmatoarele documente:

Pasul 1. Obtineti CERTIFICATULUI DE URBANISM
-cerere tip ( completata de propritar)
-extras CF in original si copie, nu mai vechi de 30 de zile,
sau, daca constructia nu este inscrisa in cartea funciara, trebuie sa faceti dovada legalitatii constructiei -prin prezentarea autorizatiei de constructie, planselor anexate sau a schitelor vizate
-memoriu tehnic justificativ
-plan de situatie in 2 exemplare
-taxa

Pasul 2. Obtineti AUTORIZATIA DE DEMOLARe
-cerere
-extras CF
-certificat de urbanism in copie
-avizele solicitate prin certificatul de urbanism
-proiect de demolare ( PAD)
-plan de incadrare in zona
-plan de situatie
-taxa
Proiecte autorizatie de constructie, proiecte tehnice complete, inclusiv prezentare 3D - arhitectura, rezistenta, instalatii, avize pentru case, blocuri, amenajari, etajari, mansardari, extinderi, etc.. Obtinere certificat de urbanism, autorizatie de construire, avizele necesare.

arhitect Vasile Zastavnitchi 0744183930
[ link extern ] /
serios si cei din Bucuresti care darama cladiri de valoare tot asa fac? este vorba de o anexa #-o
Nu cert pe nimeni doar sistemul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie de desfiinþare felicia bz felicia bz bună ziua, am şi eu o nelămurire.....vreau să demolez o cameră de 10mp la o casă, menţjonez că aceasta este legată de casă. as vrea să ştiu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt obtinerea autorizatiei de constructie iuganum iuganum Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns . vreau sa obtin autorizatie de constructie pentru ridicarea unei locuinte P+M , in mediul rural .Arhitectul ... (vezi toată discuția)