avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... posibilitate de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

posibilitate de pensionare

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Sotul unei vecine de-a bunicii mele a decedat de mai multi ani. El era nascut in noiembrie 1953 si a lucrat 12 ani la CAP. Sotia acestuia a lucrat 7 ani la CAP si s-a nascut in 1958. Cum ar putea ea sa iasa la pensie? Poate apela la pensia de urmas, sau cati ani ar trebui sa lucreze sa poata iesi la pensie? Multumesc mult pentru raspunsuri !!

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare, sau pensie de urmas? elena cailean elena cailean am o sora care a ramas vaduva, in urma cu 2 luni.ea a fost casatorita cu sotul ei 25 de ani, nu au avut copii impreuna, doar ea are un copil dinainte de ... (vezi toată discuția)
Rugaminte pensie de urmas @ur@ @ur@ Tata a decedat in ianuarie 2017. La data decesului era pensionar pe caz de boala. Stiind ca tatal meu avea ca stagiu de cotizare 11 ani de munca si s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas - sot supravietuitor fara venituri cyan cyan poate beneficia sotia supravietuitoare de pensie de urmas de pe urma sotului (pensie la limita de varsta) in conditiile in care nu are venituri lunare si nu ... (vezi toată discuția)