avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sechestrare bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sechestrare bunuri

Buna ziua!
De sase ani locuiesc impreuna cu prietenul meu.Crezand ca vom reusi sa intemeiem o familie, am renuntat la serviciu, casa si prieteni si m-am mutat in orasul lui, cu mutatie in casa lui.Lucrurile nu au mers si a trebuit sa plec din casa din motive independente de vointa mea.Mi-a sechestrat bunurile si a schimbat yala, desi eu am in continuare mutatie acolo.Eu vreau doar sa-mi recuperez bunurile .Sfatuiti-ma, va rog, ce sa fac?Cui sa ma adresez ?

Alte discuții în legătură

Am fost bătută și dată afară din casă. ce mă sfătuiți să fac? sogedacom sogedacom In urma certurilor si a jignirilor pe care sotul meu mi le adresa, am hotarat sa plec de acasa, mutandu-ma singura la cealalta casa .Noi avem doua case, una ... (vezi toată discuția)
Apartament contractat inainte de casatorie marianaalbu marianaalbu Buna ziua, In anul 2001 sotul meu a murit. In anul 2003 am cunoscut pe cineva care s-a stabilit si el in acelasi oras. In anul 2007 persoana respectiva a ... (vezi toată discuția)
Dupa divort, de la parinti ea se muta tot la fostul tanet tanet prietenul meu actual cu care am un bebelus, a fost casatorit 10 ani, are un copil de 10 ani; divortul a durat aprox un an in care s-au tot amanat infatisarile ... (vezi toată discuția)