avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda administrativa (nu neaparat rutiera) poate fi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda administrativa (nu neaparat rutiera) poate fi platita pe jumatate in 48 ore?

Buna ziua,
am si eu o intrebare : daca primesti o amenda administrativa de...400 ron..poti plati 200 ron in 48 ore?
Cel mai recent răspuns: romanas , utilizator 22:56, 3 Septembrie 2009
Pe scurt. NU! Din pacate!
Multumesc frumos pentru raspuns!
In ceea ce priveste amenda administrativa se plateste in cuantumul stabilit, fara a i se aplica posibilitatea de a plati jumatate in 48 de ore.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat
AMENDA ADMINISTRATIVA se plateste integral!
Nu exista posibilitatea platii a 1/2 in 48 de ore!
B-)
Multumesc frumos!
Vezi raspunsul pt Calin..sau ce am mai postat..sper sa fi reusit sa ridic cateva semne de intrebare!..la care mai poti raspunde...sper :(
Sunt convins..ca exista romani care intampina aceste probleme..si poate ar merita cateva 'hint-uri".
PS: 80-90 % totul e real..(cateva date le-am schimbat pentru a fi sigur ca nu divulg ceva aiurea..logic)..Ti-as fi recunoscator..daca ai oferi cateva solutii..pentru genul de 'caz de mai sus mentionat!
: inca ceva petru "IT-isti"....care poate au de gand..sa verifice..cate ceva...Ip fix...se cloneaza (ca si macul)..iar IP dinamic...sunteti buni daca identificati locatia lui..exacta...o fi pe laptop..sau desktop!? Constanta..Pitesti..Ip asta ar trebui sa fie de Vilcea(alocat de provider)...intelegeti voi mesajul meu...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ip-ul proba valida sau nu in instanta? romanas romanas fiecare pc care e utilizat pe net are un IP...router..proxy..Avand in vedere ca toate retelele de inet sunt supraterane (cabluri peste blocuri din scara in ... (vezi toată discuția)
Se poate fura ip-ul? daca da, ce-as putea face ca situatia sa nu se repete? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea De doua ori in ultimele doua saptamani calculatorul a afisat \"conflict de retea\" iar internetul nu a mai functionat (in sensul ca paginile nu se mai ... (vezi toată discuția)
Cosecinte juridice ale identificarii ip iora1529 iora1529 Am o cunostinta care ma acuza ca am trimis on line pe site ul unui ziar un anunt ofensator la persoana acesteia si ca mi- a identificat ip. I-am spus sa mi ... (vezi toată discuția)