avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt pașii pentru înființarea unei firme?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt pașii pentru înființarea unei firme?

Bună seara! Dețin 20000 euro si doresc înființarea unei firme și achiziția unui cap tractor pentru a efectua transport cu remorcile altor firme pe comunitate. Oare mă încadrez în buget sa încep această afacere? E profitabilă această afacere? Ce documente sunt necesare și cât costă? Doresc păreri și recomandări despre aceasta activitate. Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2017
Admin, administrator
Pentru infiintarea unei firme, primul pas este fie sa mergeti personal la Registrul Comertului si sa luati de acolo toate formularele si sa le completati, fie sa apelati la un avocat care sa va intocmeasca dosarul pentru depunere la Registrul Comertului si obtinerea Certificatului de inmatriculare a firmei.

Dupa obtinerea acestuia, veti putea sa achizitionati si capul tractor, urmand ca toate achizitiile facute sa fie pe numele firmei infiintate. Asa veti putea emite si chitante, facturi si semna contracte, in mod legal.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin online mariuscoditoiu mariuscoditoiu buna ziua, as vrea sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac pentru a infinta un magazin online,adica imi trebuie firma,ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Obtinere istoric al firmei de la registrul comertului ncris78 ncris78 Un SRL poate obtine un istoric al inregistrarilor efectuate la Registrul Comertului, de la infiintarea firmei pana in prezent. Daca da, care este tariful? (vezi toată discuția)