avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala

Am o prietena din germania.. In 2 septembrie un prieten a fost batut.el a depus plangere si in plangere a mentionat ca a fost si ea intre cei ce lau batut..ea a mai avut un dosar tot pt bataie..ia dat 1an cu suspendare.. dk dosarul a ajuns in instanta si ea nu poate demonstra ca a fost in germania. O poate inchide..el a cerut daune de 5000€sasi retraga plangerea.dupa 4 luni mai poate sasi retraga plângerea dk ii plateste daunele.. Multumesc..
Cel mai recent răspuns: peta daniel3@gmail. com , utilizator 12:45, 29 Decembrie 2016
Retragerea plângerii prealabile poate interveni până la pronunţarea unei hotărâri definitive, în cazul infracţiunilor pentru care punerea în mişcare a acţiunii penale este condiţionată de introducerea unei plângeri prealabile.
Adica trebuie sa mearga sa reinoiasca plangerea. Ma scuzati ..dar nu prea ma pricep la asa ceva ..ca doamne ajuta nu am avut parte de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie stefan253 stefan253 buna ziua acum 2 ani un prieten deal meu sa batut cu niste baieti pe scurt ei se bateau in fata discoteci iar eu am intervenit sai despart iar unul dintre cei ... (vezi toată discuția)
Problema la retragerea plangerii prealabile cezarad cezarad Ce se intampla in cazul in care 2 parti dintr-un proces penal, in faza apelului convin sa se impace, sub aspectul faptului ca una dintre parti, respectiv ... (vezi toată discuția)
Retragere plângere Blk68 Blk68 Se poate retrage o plângere penală pentru lovire, înaintea primului termen de judecată? Și ce costuri ar presupune?! Mulțumesc. (vezi toată discuția)