avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Comercializare bauturi alcoolice!
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Comercializare bauturi alcoolice!

Buna ziua,

Ma intereseaza sa stiu ce acte sau ce accize trebuie sa platesc in cazul in care doresc vreau sa cumpar bauturi alcoolie imbuteliate pentru ca apoi sa pot face cosuri cadou pentru Craciun sau Paste. Se platesteste ceva anume, trebuie sa platesc vreo acciza sau alte taxe?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:49, 29 Decembrie 2016
Nu se plateste nicio taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare cosuri cadou de craciun, paste AnaCerbu AnaCerbu Buna ziua, in vederea comercializarii deja traditionalelor cosuri de Craciun, Paste, care contin produse alimentare, nealimentare si bauturi, trebuie obtinute ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pot vinde bere produsă în românia fără să am ... ScorpioVlad ScorpioVlad Buna ziua. Pot vinde bere produsă în România fără să am licență pentru vânzarea de alcool? (vezi toată discuția)
Deschidere "bar" online Razvan.B. Razvan.B. Bună ziua, Dacă aș dori să deschid un magazin online care prepară cocktail-uri pentru a le îmbutelia și revinde, unde m-aș putea informa despre ... (vezi toată discuția)