avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dare in plata, credit ipotecar cesionat unei firme de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dare in plata, credit ipotecar cesionat unei firme de recuperare

Este posibila darea în plata a locuinței achizitionata cu credit ipotecar către o firma de recuperare care a cumpărat dosarul de la banca?
Cel mai recent răspuns: danabeznea , utilizator 16:42, 10 Ianuarie 2017
Legea 77/2016:

Art. 1
(1) Prezenta lege se aplica raporturilor juridice dintre consumatori si institutiile de credit, institutiile financiare nebancare sau cesionarii creantelor detinute asupra consumatorilor.

Deci, raspunsul este da, se poate.
Multumeesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar fara dare in plata - legal ? andrei6200 andrei6200 Buna ziua, in cautarea unui credit ipotecar, am gasit o oferta cu o dobanda foarte buna de la o banca. Descrierea creditului mentionereaza ca \"nu se ... (vezi toată discuția)
Contract de Împrumut garantat cu ipotecĂ Dan Mihai Dan Mihai Buna seara am si eu o nelamurire va rog am inprumutat de la o persoana fizica suma de 40 mii EURO , contract de imprumut cu ipoteca . 1. Eu acum nu mai am ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate firma de 'recuperare' ContSters257414 ContSters257414 se afirma pe forum: [i]Nu intelegeti si nici nu am pretentia sa intelegeti, nu sunteti specialist in drept. O creanta este cesionata impreuna cu toate ... (vezi toată discuția)