avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz prelungire contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz prelungire contract inchiriere

In urma cu 3 ani am fost adjudecatorii unei licitatii a unui spatiu comercial al primariei.Acum primaria refuza sa prelungeasca contractul de inchiriere al firmei mele in timp ce altor adjudecatori ai altor spatii le-a prelungit.Nu am datorii fata de bugetul local.Ce pot face in situatia data?
multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:43, 29 Decembrie 2016
Contractul avea prevazute clauze de prelungire cu adjudecatorul licitatiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere albert79 albert79 este legal ca primaria sa nu mai prelungeasca contractul de inchiriere s unui spatiu castigat la licitatie,desi s-a facut cerere pentru prelungire? (vezi toată discuția)
Drept de preemtiune cumparare imobil voros voros Bună ziua! Firma noastră închiriază un spaţiu comercial (de 16 m2) de 3 ani de zile. În urma unui proces dintre Primărie şi proprietarul acestui ... (vezi toată discuția)
Schimbare chirias spatiu primarie SebastianHorvat SebastianHorvat Buna ziua, persoanaA este asociat unic la firmaA. FirmaA are un contract de inchiriere a unui spatiu comercial (un birou - nu spatiu public) cu o primarie ... (vezi toată discuția)