avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere

este legal ca primaria sa nu mai prelungeasca contractul de inchiriere s unui spatiu castigat la licitatie,desi s-a facut cerere pentru prelungire?
Cel mai recent răspuns: albert79 , utilizator 21:24, 29 Decembrie 2016
Buna seara,
Atata timp cat a fost incheiat un contract de inchiriere pentru perioada cat s-a stabilit prin licitatie, mai mult nu exista nicio obligatie de prelungire fara alta licitatie.
prin licitatie nu s-a stabilit o perioada.este o clauza in contract ca acesta poate fi prelungit cu acordul partilor
si mai este o problema,zic eu importanta
altui adjudecator al aceleiasi licitatii dar a unui alt spatiu ,avand contract identic cu al me i s-a prelungit contractul prin act aditional.
ce pot face in acest caz?
multumesc
Buna seara,
Cred ca va dati seama ca nu va pot spune in CLAR motivul pentru care acelui chiriasi i s-a prelungit contractul si dumneavoastra NU!
Eu cred ca este evident.
Apropos, sa stiti ca pentru asemenea situatii exista si o institutie de gen DNA!
Multumesc!Cred ca am sa ma adresez acestei institutii.
O seara buna!
Am sa va tin la curent cu ceea ce se intampla!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz prelungire contract inchiriere albert79 albert79 In urma cu 3 ani am fost adjudecatorii unei licitatii a unui spatiu comercial al primariei.Acum primaria refuza sa prelungeasca contractul de inchiriere al ... (vezi toată discuția)
Efecte contract comodat cristinadarasteanu cristinadarasteanu Tatal meu impreuna cu fratele lui au inchiriat un spatiu unei firme (restaurant). Cand urmau sa prelungeasca termenul de inchiriere, cei de la firma i-au dat ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mihaela495 mihaela495 Buna ziua, In calitate de proprietar (persoana fizica) am incheiat un contract de inchiriere cu un chiras (PJ). Contractul a fost inregistrat la Finante si ... (vezi toată discuția)