avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mesaje obscene
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mesaje obscene

Buna seara ! de la un timp mama mea primeste mesaje obscene , cu injuraturi , in care sunt spune ca mama mea si eu prestam servicii sexuale pentru o anumita suma de bani astea fiind minciuni . Mesajele deja au devenit hartuire , banuim persoana care ar fi , creeaza mai multe conturi diferite de facebook si trimite mesaje . Daca fac plangere la politie , si depun numerele de pe care am primit mesajele se poate rezolva ceva ?
Cel mai recent răspuns: soranacn29 , utilizator 22:48, 30 Decembrie 2016
Aveti slabe sanse, de regula procesele penale se termina cu clasare, chiar si cele cu infractiuni mai grave. Solutia ar fi sa incercati sa ignorati si sa blocati numerele respective de telefon, la un moment dat va obosi sa trimita sms-uri.
insista decateva luni , nu incdeteaza , de pe diferite nr

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem hărțuiți, eu și familia mea, cu sms-uri cu conținut vulgar și obscen. ce faptă este aceasta și unde ar trebui să mă adresez? valentin6768 valentin6768 Cum se numeste fapta pe care o savarseste o persoana asupra altei persoane cat si familiei sale aducandu-i jigniri obscene ,sexuale,,vulgare, pe care le ... (vezi toată discuția)
Distribuire poze indecente Octa88 Octa88 Buna ziua. O persoana are poze nud cu mine si ameninta ca va distribui si chiar a distribuit la 2-3 persoane pe facebook. Ce se poate face? (vezi toată discuția)
Curiozitate bbird bbird Am trimis zilele trecute un mesaj pe reteaua de socializare facebook, doar ca am gresit persoana. Mesajul era adresat unei persoane cu care trebuia sa ajung la ... (vezi toată discuția)