avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Buna ziua,
Am o curiozitate, sa va explic situatia! In februarie mia fost retras permisul (serie permis dobandita in Italia)pentru 90 de zile , am facut contestatie la judecatorie, mia fost returnat permisul, dupa care procesul sia continuat demersul. Intre timp am fost nevoit sa parasesc tara pentru a ma intoarce in Italia. Mia ajuns sentinta definitva de la proces pe data de 9 septembrie precum ca am pierdut procesul. Acum as vrea sa stiu cand incepe perioada de suspendare? Daca trebuie sa predau permisul Italia in in Romania pentru a incepe perioada de suspendare?! Daca nu am posibilitatea de al preda , exista o data in care incepe si se termina suspendare valabila doar pentru Romania?! Pt ca vreau sa ma intorc in tara dar nustiu daca perioada a trecut , avand in vedere ca au trecut 3 luni de la sentinta...
Cel mai recent răspuns: Claudiu1994 , utilizator 15:26, 30 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Da dar in Romania de cand incepe perioada de suspendare?! Chiar daca nu am predat permisul?!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pierdut fara decizie irevocabila victorlarger victorlarger Salut! In 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru incalcarea liniei duble continue pe 30 zile. Am facut plangere impotriva pv. deoarece aveam nevoie de permis ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat si nepredat la politie dupa pierderea procesului gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! va supun analizei urmatorul caz: un prieten a contestat in instanta o sanctiune a politiei rutiere. a pierdut procesul si in sentinta i se cerea ... (vezi toată discuția)
Intrarea in vigoare a suspendarii permisului de conducere adry04 adry04 Buna ziua am o nelamurire mare cum functioneaza legea.Acum un an in urma mia fost suspendarea permisului de conducente pentru 3 Luni pentru viteza am depus ... (vezi toată discuția)