buna ziua! sunt divortata de 8 luni prin acord comun la notar. s-a stabilit ca minorul sa aiba domiciliul la mine. eu stau cu chirie si as vrea sa ma mut cat mai departe de tatal sau(in prezent ne despart 2 km). as vrea sa stiu cat de departe pot sa ma mut si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc. multumesc
Daca nu au o relatie complet disfunctionala de ce vreti sa-i despartiti (copilul de tata?). Va puteti muta dupa ce-l instiintati pe tata si la o distanta care sa ii permita sa intretina relatii cu copilul, daca va mutati foarte departe acesta poate motiva ca ii restrictionati accesul la o relatie functionala cu copilul.
cristinahogye
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Stimata doamna, va sfatuiesc sa cititi foarte bine legea inainte sa faceti orice miscare. Sunt o mamica intr-o situatie asemanatoare cu a d-voastra si nu va puteti inchipui cate drepturi au tatii- parintii nerezidenti. Dupa ce am citit legea si m-am documentat despre ce inseamna custodie comuna, doua zile nu am fost buna de nimic. Tatii au toate armele. Va recomand sa cititi legea.