avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua, sunt insarcinata si sunt angajata din 11.10.2016, si o sa nasc in 17.09.2017.Pot sa beneficiez indemnizatia de cresterea a copilului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 30 Decembrie 2016
Perioada eligibila pentru CCC va fi octombrie 2015 - septembrie 2017

Daca luam in calcul ca pana la data nasterii copilului veti avea statut de salariat, atunci din ce ati postat reiese ca aveti exact 12 luni eligibile, ceea ce va da posibilitatea sa beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu crestere copil? rosoiu roxana rosoiu roxana Buna ziua! Cum pot sa beneficiez de indemnizatie dc sunt angajata din 7.10.2016 si am avut in 2015 somaj (ianuarie -8.09.2015.)si ar trebui sa nasc in 17. 07. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)