avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contravenție auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contravenție auto

Februarie 2011 pv presupusa neacordarea prioritate pietoni. Actiune in justitie cu fotografii. Pina la prima înfățișare se traseaza trecere pietoni de catre Pol. in locul incriminat. Doua termene si pauza nu primesc nici o instiintare.
28 dec.2016 poliția lasă la un vecin decizie de suspendare permis 30+30 zile in baza hot jud. definitive si irevocabile.
Pe 29 dec.2016 predau carnetul la Pol.
Conform legii pe 31 dec.2016 se împlinesc 5 ani cînd fapta se prescrie.
Cind pot ridica permisul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:55, 30 Decembrie 2016
Dupa expirarea perioadei de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri plangere contraventionala - neacordare prioritate camelia_mihai camelia_mihai Saptamana trecuta lui sotului i s-a luat carnetul pe nedrept. La o trecere de pietoni a acordat prioritate pietonilor fiind pe banda a 3 –a . Dupa ce au ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis / pv nesemnat / necomunicat in termen. zaiclopz zaiclopz Buna ziua si bine v-am gasit. Va povestesc intai cazul meu, si astept niste pareri ce s-ar putea face. In data de 28 nov, am fost oprit de catre un Agent ... (vezi toată discuția)