avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caut avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caut avocat

Buna seara !
Fratele meu a injunghiat pe cineva in data de 24.12.2016 sub influenta bauturilor alcoolice as avea nevoie de un avocat cu un onorariu in limita bunului simt deoarece nu sunt camatar sau interlop sa dispun de sume de bani mari! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 16:59, 31 Decembrie 2016
Verificați în secțiunea ,,catalogul consultanților " și contactați un avocat din localitatea dorită de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni pentru care se poate plăti cauțiune. CatalinMocanu1993 CatalinMocanu1993 Bună seara. Am nevoie de ajutorul vostru, fratele meu a fost condamnat la 1 an si 8 luni inchisoare cu executare prin hotarare judecatoreasca in urma ... (vezi toată discuția)
Divort violenta domestica AndreeaC90 AndreeaC90 Buna ziua V-as ruga daca se poate să ma ajutati cu niste sfaturi legate de situația mamei mele, care doreste sa divorteze de tatăl meu, o persoana ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru actiune in instanta civila: recuperare datorie george_ro72_yahoo_com george_ro72_yahoo_com As dori introducerea unei actiuni civile in vederea [b]recuperarii unei datorii de 6200 Euro de la o alta persoana fizica (pe care eu am imprumutat-o); de ... (vezi toată discuția)