avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de concediu de maternitate sau nu??!!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de concediu de maternitate sau nu??!!!

Am o nelamurire, o sa nasc la inceputul lunii februarie, la firma pt care lucrez nu am 1 an de munca (o sa am numai in aprilie) insa am lucrat si anul trecut la alta firma, intrebarea: o sa beneficiez de concediu maternitate daca am 12 luni lucrate in ultimii doi ani dar cu intrerupere??
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ioanadanielescu , utilizator 18:25, 1 Ianuarie 2017
Multumesc din suflet pt timpul acordat.
In concluzie, pot sa stau linistita pt ca o sa am parte de concediu de maternitate, nu?? :) Oricum vreau sa merg si la casa de pensii sa-mi dea un desfasurator pt a vedea concret pana la ce data am lucrat in anul 2015 . Multumesc inca odata pt informatii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de maternitate roxaroxana roxaroxana incepand cu data de 4 martie 2015 ma voi afla in concediu de maternitate sunt angajata institutiei din anul 2008, fara vreo intrerupere in perioada 12 ... (vezi toată discuția)
Luna tatalui Alina Muresan Alina Muresan Buna..ca sa beneficieze de luna tatalui,trebuie sa aiba 12 luni lucrate?el s-a angajat cu CM in martie si eu am nascut primul copil in 2015,iar acum sunt in ... (vezi toată discuția)