avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca cazul a fost clasat cum îmi pot recupera ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca cazul a fost clasat cum îmi pot recupera permisul?

Cazul a fost clasat cu cauzei având ca obiect infracțiunea de vătămare corporala din culpa,prev.de art.196 alin.2,3c.p
Cum îmi pot recupera permisul sau ce trebuie sa fac?
Mergeti cu ordonanta procurorului si cu dovada, la serviciul rutier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis de conducere Grumpy Grinch Grumpy Grinch Am avut permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile pentru neacordare de prioritate si vatamare corporala din culpa. Am primit o dovada inlocuitoare pentru ... (vezi toată discuția)
Accident rutier. rezolutie: culpa celuilalt si totusi mi-am provocat singur auto-vatamare ? de ce ? M0t0 M0t0 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier al carui nu am fost vinovat la producerea lui dar in schimb circulam cu o motocicleta pentru categoria ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 8.01 2022 am avut un accident,,ieri am ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! In data de 8.01 2022 am avut un accident,,ieri am primit un plic in care se clasează dosarul:,,clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii ... (vezi toată discuția)