avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copyright
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copyright

Buna ziua !

Am scris o carte cu subiect Sci&Fi si as dori sa o public.
Nu am mai publicat niciodata nimic si nu stiu cum se procedeaza.
As dori sa stiu cum imi pot proteja drepturile de autor atat in Romania cat si in strainatate.
Eventual daca stiti si ce pasi trebuie sa mai urmez dupa ce imi asigur copyright-ul, ar fi foarte bine. (de ex.: de unde se poate obtine ISBN / ISSN in mod autorizat)
Va multumesc anticipat!
Cu stima, Andrei C.
Cel mai recent răspuns: ContSters342250 , utilizator 10:41, 2 Ianuarie 2017
Pentru a publica opera, trebuie sa obtineti codul ISBN de la Biblioteca Nationala a Romaniei.

Acordarea codurilor ISBN este un serviciu gratuit, atât pentru edituri, cât şi pentru autorii care publică în regie proprie (ISBN ocazional). Puteti gasi mai multe detalii pe site-ul bibnat.

Pentru drepturi de autor, trebuie sa va adresati OSIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare revista ares_edy ares_edy In primul rand Buna Ziua! Am o mare nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea numelui unei reviste Am infiintat un SRL cu dom de activitate specific ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - mãsuri de protecþie DannyBoy DannyBoy Buna ziua. Tocmai am terminat de scris o carte (fictiune) si doresc sa o public si sa o vand prin intermediul unor magazine online. Deci cartea va putea fi ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de certificat isbn dat de editura mea, daca deja am cod isbn si cip de înregistrare al cartii mele? alexandra_campeanu alexandra_campeanu Buna ziua! Am scris o carte de poezii de curand si cartea mea a fost publicata de o editura si mi s-a dat cod Isbn si cip de inregistrare dat gratuit de ... (vezi toată discuția)