avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de certificat Isbn dat de editura mea, daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de certificat Isbn dat de editura mea, daca deja am cod Isbn si cip de înregistrare al cartii mele?

Buna ziua! Am scris o carte de poezii de curand si cartea mea a fost publicata de o editura si mi s-a dat cod Isbn si cip de inregistrare dat gratuit de Biblioteca Nationala Romana. Intrebarea mea este: eu doresc sa imi comercializez cartea, am drepturi totale de autor. Am nevoie si de certificat de Isbn de la editura, pentru a fi în regulă, sau nu e nevoie? Am văzut ca unele edituri acorda certificat de Isbn. Cartea este in curs de aparitie si se numeste "Cufarul iubirii", autor Cimpeanu Alexandrina. Se gaseste cip-ul in bibnatcip. Va rog sa imi raspundeti! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandra_campeanu , utilizator 08:01, 5 Februarie 2018
P.S.: Voiam sa mai adaug ca mi se trimite acasa, o data cu cartile, contractul in original si factura. Ce părere aveți, e de ajuns numai contractul în original?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de autor pentru poezii proprii. unde ma adresez pentru publicarea poeziilor? ContSters254934 ContSters254934 Bună seara! Sunt un tânăr de 25 de ani și am scris o sumedenie de poezii care s-ar preta a fi publicate într-un volum. Sunt poezii proprii, scrise de ... (vezi toată discuția)
Editurã ºi drepturi de autor Lepidus Lepidus Bună ziua. Problema mea este următoarea: recent, o editură mi-a publicat o carte pe care mi-a expediat-o la domiciliu în câteva exemplare. Fiind ... (vezi toată discuția)
Drept de autor publicare carte - condiþii de publicare bebibebo bebibebo Sunt persoana fizica. Am scris o carte pe care o public cu ajutorul unei edituri. tehno-redactarea am facut-o singura, editura ocupandu-se numai de tiparirea ... (vezi toată discuția)