Buna ziua!
O firma vrea sa isi redirectioneze cei 20% din impozitul pe profit, sub forma unei sponsorizari pentru studiu.Se poate incheia direct sponsorizarea intre persoana juridica(sponsorul) si student(beneficiarul)? Daca da, puteti sa imi aratati un model de contract? Iar daca nu, in ce fel poate studentul accesa acesti bani. Tin sa mentionez ca nu se cauta oferirea de bursa privata, ci oferirea unei sponsorizari.
Multumesc!
Știu persoane fizice(doua la numar) care au primit ca și donație din profitul unei societăți. Persoana fizica s-a cumpărat în casa ce ia trebuit (mobila,etc) și ulterior a predat factura de achiziție societății! Cred ca ar fi ok ca acea persoana cui vrei sa-i donezi sa va prezinte chitanța unde îți achita studiile! Multă bafta!!! Și felicitări ptr așa idee buna!!!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.