avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reziliere contract vodafone
Discuție deschisă în Executare silită

Reziliere contract vodafone

Buna seara ,am un abonament de 89 euro in rețeaua Vodafone pe 24 de luni ..eu il făcusem deoarece trebuia sa plec din țara și aveam nevoie de serviciile lor dincolo dar s-a produs un eveniment nedorit și câteva luni bune,poate chiar întregul an nu o sa mai pot pleca..as dori sa il reziliez acum..îmi poate spune cineva cum trebuie procedat și cât trebuie sa plătesc,pentru ca in ei nu prea am încredere ..ma văd ca nu ma pricep și o sa îmi ceara cât de mult pot..măcar sa fiu pusă in tema cu privire la acest lucru ..:)
Menționez ca am achiziționat și telefon la abonamentul acesta.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:20, 3 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Ați semnat un contract și sunteți obligat să-l respectați. Din păcate, nu prea aveți ce face câtă vreme furnizorul își îndeplinește obligațiile. Bineînțeles, ar fi foarte bine dacă puteți ajunge la o înțelegere cu furnizorul pentru o modificare (un abonament mai redus) a contractului, dar compensații tot va trebui să plătiți, fiindcă furnizorul nu va renunța la beneficiile sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
Noua lege privind renuntarea la contractul de internet ContSters45341 ContSters45341 Buna ziua, am un abonament vodafone facut acum un an , cu contract pe minim 2 ani. As dori sa-l reziliez (e vorba de cel de internet), dar ma obliga sa ... (vezi toată discuția)