avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare norma lucru - ce afecteaza?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare norma lucru - ce afecteaza?

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti la modificarea normei de lucru in 32 h/sapt (directorul doreste modificarea normei sale de lucru de la 40 de ore pe saptamana la 32, in asa fel incat vinerea sa nu mai fie la serviciu) ce efecte exista?

Stagiul de cotizare la pensie se calculeaza la fel?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 3 Ianuarie 2017
Stagiu de cotizare la pensie nu este afectat, intr-o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea timpului de munca si stagiul de cotizare cosmin1208 cosmin1208 Buna ziua, Am intrebare legata de o masura care se va aplica in cadrul firmei unde lucrez, si anume: incepand cu luna viitoare toti angajatii vor suferi o ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare - munca in ture Ada30teo Ada30teo Daca am salariati care lucreaza in ture 1 saptamana 6 h/zi de luni pana vineri si Sambata+Duminica 10h/zi, iar in saptamana urmatoare lucreaza doar de luni ... (vezi toată discuția)