avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... probleme depunere declaratia M500
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

probleme depunere declaratia M500

Buna ziua,

poate cineva sa-mi spuna cum a reusit sa transmita declaratia M500?
Am verificat-o, am semnat-o si transmis-o. Am primit confirmarea ca este depusa dar verificand mai tarziu pe site-ul ANAF am primit mesajul ca fisierul nu este valid. plus sa il descarc din nou ... etc
Am inteles ca fisierul nu trebuie sa fie in PDF, l-am transformat (cum m-am priceput) in document XML dar fara succes. ANAF-ul nu-l vede!
Stie cineva ceva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:26, 12 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Depunerea se face in format PDF. Daca nu este valid reluati operatiunea. Exista o modificare a formularului din 10.01.2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Versiunea actualizata pentru declaratia 112 (soft a si soft j) - metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u][i]Metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara: [/i][/u] 1. Daca este aceeasi versiune si in luna urmatoare: Efectuati o copie a fisierului ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Poate fi semnata electronic declaratia 112 generata din aplicatia de verificare a mfp??? eliasav eliasav Teoretic Soft-ul J de validare date din fisier XML pentru formularul D112 pus la dispozitie de ANAF este numai pentru verificarea corectitudinii datelor ... (vezi toată discuția)