avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul prenatal si postnatal

Am lucrat din 02.04.2015 pana in data de 08.08.2016 ( 8 ore/zi, contract perioada nedeterminata, total 16 luni si 8 zile).Din 08.08.2016 postul de Asistent manager s a "desfiintat".

Din 26.09.2016 sunt incadrata ca somer si primesc indemnizatia de somaj(pana in data 26.03.2017).

Din 8.12.2016 pana in 31.12.2016 am intrat in concediu medical. In acest interval somajul a fost intrerupt si reluat de pe 1.01.2017

Data la care se presupune ca nasc este 20.07.2017.

Tinand cond de faptul ca o sa mai am un concediu medical luna aceasta...timp in care somajul se v a intrerupe iarasi...astfel incat sa mi ramana cele 63 de zile inainte de nastere pentru concediul prenatal( am inteles citind pe forum ca cererea pentru concediul prenatal trebuie sa o fac in timp ce figurez ca si somera) intrebarea mea este unde depun cererea de concediu prenatal daca sunt in somaj? dar cea pentru postnatal?
Multumesc anticipat.
O zi buna!

Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2017
elena_c77, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena_c77 , utilizator 08:23, 6 Ianuarie 2017
Va multumesc!
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat pt o viitoare mamica venturianov venturianov buna ziua. urmeaza sa nasc in jurul datei de 1 noiembrie. acum lucrez, am mai mult de 1 an vechime, lucrez la bugetari, datorita situatiei economice ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate din somaj sanda1956 sanda1956 sunt somera si gravida in luna a 7-a. pot intra in concediul prenatal/ Somajul se termina pe 12 octombrie, iar eu ar trebui sa nasc la sarsitul lunii. Pot ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata si indemnizatie crestere copil elenamai elenamai Sunt angajata pe perioada determinata(vechime 3ani fara intrerupere) si contractul de munca imi expira cu 2 luni inainte sa nasc....as vrea sa stiu 1-imi pot ... (vezi toată discuția)