Firma noastra are un card de debit si ne-am inregistrat cu acel card pe site-ul paypal.
Insa nu stim cum sa inregistram in contabilitate activarea cardului pe paypal. Detaliez in continuare procedura de activare (ce apare si pe extrasul de cont): paypal a retras din contul firmei 1,50 Euro adica 6,80 Ron iar apoi a returnat cei 1,50 Euro insa cursul s-a modificat intre timp si am primit inapoi 6,71 Ron.
Problema e ca NU stim ce cont sa punem in debitul respectiv in creditul contului 5121 ? Adica altfel spus nu stim cum sa contabilizam cele 2 tranzactii descrise mai sus.
Linie credit
costicul
In luna decembrie am luat un credit de la banca. Am utilizat o parte din linie.Cum trebuie sa inregistrez creditul ? Extrasul din ianuarie este ... (vezi toată discuția)
Intrebare
JENIFER
La 31.12.2009 pe un extras de cont apare soldul final de 8000,sume blocate de 2000,sold final disponibil 6000(datorita unor plati cu cardul facute in decembrie ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.