avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pot prelungi un act de concesiune pe un loc de veci, care a fost concesionat pe 25 de ani, mentionez ca persoana care a concesionat locul de veci este tatal meu care intre timp a decedat. Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 10:07, 4 Ianuarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trecerea locului de veci de pe numele defunctului concesionar pe numele unia dintre mostenitori,se poate sa se realizeze la administratia cimitirului.
Fiecare cimitir are regulament propriu de functionare prin care dispune conditiile prin care locurile de veci pot fi preluate de mostenitorii concesionarilor care au decedat.
In contractul de concesiune, pe verso sunt precizate de regula, informatiile necesare referitor la conditiile in care locul de veci poate fi preluat de unul din mostenitorii titularului de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune loc de veci in concesiune maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, este vorba despre un loc de veci care este luat in concesiune de la cimitir, titularul a decedat, iar dupa deschiderea ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de valoare a locului de veci!!! Chinezoaica Chinezoaica Buna Ziua!Mi-am depus actele pentru succesiune unde mi s-a cerut sa aduc si adeverinta de valoare a locului de veci,actul de concesiune il am,dar trebuie sa ... (vezi toată discuția)