avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interogatoriu parte aflata in strainatate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interogatoriu parte aflata in strainatate

Cum arata un raspuns la interogatoriu, luat unei persoane aflata in strainatate si care urmeaza sa fie depus in cadrul unei procuri speciale certificate de avocat (art.356 Cod Proc. Civila)?

Pe interogatoriu, face mentiunea avocatul ,,certific raspunsurile,, sau acesta depune un alt inscris?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:20, 4 Ianuarie 2017
Se va proceda conf.art.356(2)NCPC,adica raspunsul va fi dat in cuprinsul unei procuri speciale care va fi certificata de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriul luat unei persoane care locuieste in strainatate raluka raluka Va rog sa-mi spuneti cum se ia interogatoriul unei persoane care locuieste in strainatate? Am citit art. 356 Cod proc civila dar nu mi-e clar: (1), partea ... (vezi toată discuția)
Interogatoriul în procesul civil mike72_mail mike72_mail În calitate de mandatar cu procură judiciară specială pot să reprezint la interogatoriu partea din procesul civil,mai exact să răspund la întrebări? ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune mimi56_manolescu mimi56_manolescu Sint rezident in străinătate de 10 ani. Sint chemată la interogatoriu , nu ma pot prezenta si nu am nici mandatar. Nu am primit de la judecătorie nici ... (vezi toată discuția)