avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare capital social prin emitere de noi actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare capital social prin emitere de noi actiuni

Buna ziua,

As vrea sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa i fac in continuare pentru finalizarea majorarii de capital initiate la o SA.

S-a convocat AGA si s a aprobat majorarea de capital prin emiterea unor noi actiuni.
S-a inregistrat hotararea la ONRC, s-au cumparat o serie de actiuni din cele emise.

In cateva zile se va incheia procedura de subscriere. Consiliul de Administratie urmeaza sa anuleze actiunile nevandute.

Intrebarea mea este: ce am de facut in continuare? Trebuie sa depun la ONRC hotararea CA si actul constitutiv actualizat?

Mai sunt necesare si alte formalitati?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 10:17, 4 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare capital social srl mioaraclaudia mioaraclaudia ce acte imi sunt necesare pt.majorarea unui capital social la un srl?se doreste majorarea capitalului cu o parte din suma provenita din dividende iar o alta ... (vezi toată discuția)
Porcedura majorarii capitalului social la societate pe actiuni (inchisa, fara subscriptie publica) ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! As dori sa aflu, cu sprijinul comunitatii Avocatnet, actul normativ care prevede in detaliu procedura ce trebuie urmata la majorarea capitalului ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social bettyna bettyna Buna ziua, Firma la care lucrez doreste sa faca o majorare de capital (prin depunerea unei sume de bani). Mentionez ca firma este un SRL si sunt doi asociati. ... (vezi toată discuția)