avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere pe baza unor mesaje pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere pe baza unor mesaje pe facebook

Buna ziua,

As avea o intrebare daca am CIM pe perioada nedeterminata si o "doamna" doreste sa imi faca rau care a plecat din cadrul firmei, avand calitatea de director hotel, poate ca noua delegate in locul ei sa faca demersuri sa imi inceteze CIM pe motiv ca am scris mesaj pe facebook catre o colega care a vorbit urat despre mine.I-am facut referat deoarece purtarea ei contravene regulamentului intern, dar ea are dovada ca I-am scris pe facebook un mesaj in care ii spun ca are problem serioase de personalitate si "bafta, ca vei avea nevoie".nu e un ton amenintator din partea mea, dar acum asta vor sa demonstreze.(sincer am zis bafta ca vei avea nevoie, pentru ca e nesimtita si tot timpul tese intrigi)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters406010 , utilizator 14:34, 5 Ianuarie 2017
Nu sunt mentionate atat de specific, doar general :Folosirea limbajului indecent ori injurios la adresa oricăror personae si Evitarea comportamentelor şi faptelor care pot fi considerate jignitoare şi care nu sunt de dorit ori contravin intereselor companiei / hotelului, Angajaţilor le este interzis:
j) Folosirea de cuvinte injurioase şi limbaj indecent
si
Să se abţină de la orice comportament şi conduită considerate jignitoare, nedorite sau care necesită o corectare ulterioară.”

Multumesc pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Ban temporar dlgoe Admin Admin Userul este banat 30 de zile pentru incalcarea constienta si repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului: 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? Carmen Chicco Carmen Chicco Buna seara! Am avut o relație cu o persoană care a fost căsătorit, iar fosta soție nu s a împăcat cu ideea ca el si a refăcut o viață...a început ... (vezi toată discuția)